Qui som

El Centre Pere Planas t'ofereix un ampli ventall de teràpies manuals a Girona, amb l'objectiu de que els nostres clients aconsegueixen el seu equilibri i el seu benestar integral.

 

El nostre equip està format per un grup de professionals en diferents especialitats ( spinòleg, fisioterapèutes, quiromassatgistes, osteòpates, preparadors físics, instructors, nutricionista, kinesiòloga holística...) que treballen amb l'objectiu comú de tractar-te de manera individualitzada per aconseguir resultats a la teva mida.

 

 

Horari

Cal concertar visita prèvia

 

Les sessions tenen una durada de 55 minuts aprox.

Els tractaments i teràpies s'ofereixen de dilluns a divendres en horari de 8 a 21 hores. Dissabtes, Diumenges i festius TANCAT

 

Servei a Domicili

 

També realitzem els nostres serveis a domicili per a persones amb mobilitat reduïda, gent gran o simplement per comoditat.

Política de cancel·lacions de visites

Tot servei o tractament no anul·lat amb un mínim de 4 hores abans de la cita programada tindrà un càrrec de 15€ a abonar en el proper servei que es realitzi al pacient, no caduca i es demanarà al client que s’aboni.

La no compareixença (sigui pel motiu que sigui) es tracta com un servei NO anul·lat per part del client, en tots els seus casos i variants.

 

Tots els canvis o anul·lacions s’hauran de comunicar per telèfon o e-mail en HORARI DE RECEPCIÓ ( de dilluns a dijous  de 8:30-13 h i 16-19:30 hores / divendres de 8 a 15 hores). NO es considerarà com avís els missatges en el contestador automàtic si no es compleix el termini horari i sempre es comptarà les hores que està oberta la recepció. 

 

A partir del moment que es reserva una hora per visita el client accepta la nostra política de cancel·lació, sense excepció alguna sigui pel cas que sigui,sense excepcions.

El Centre Pere Planas es reseva el dret d’admissió, i NO PROGRAMARÀ més visites al mateix pacient, si ho considera oportú, si el client incompleix reiteradament algun del anteriors punts.

 

El Centre Pere Planas, treballa amb hores reservades prèviament, la no anul·lació del servei programat suposa un greu greuge tant pel Centre com pels altres clients que s’han quedat sense hora.

 

Us preguem la màxima serietat per un bé comú i agraïm per endavant la vostra col·laboració.


La Direcció