Teràpies pel cos i la ment

Quiromassatge

Tècnica manual que calma els dolors musculars i millora la circulació.

Aquest tipus de massatge fa que els músculs arribin a un estat de relaxació inconscient i la circulació millora notablement gràcies a les pressions  que es fan sobre la pell i els músculs.

 

Mitjançant diverses maniobres d’amassament, pressions, percussions i estiraments, el quiromassatge està indicat per qualsevol edat, des de nadons, per ajudar a dormir millor, a persones majors amb problemes articulars, digestius, etc…

 

Maxibustió

El tractament sintomàtic, del dolor, tractat mitjançant maxibustió i tècniques personalitzades, ofereix uns resultats molt bons, així com la combinació d'altres teràpies obtenim resultats espectaculars.

 

 

-transtors funcionals

-simptomes dolorosos diversos

-Medicina preventiva

-Per treure adiccions, com tabac, ansietat...

 

Es per això que una mateixa sessió combinada de fisioteràpia amb altres terapies aplicades, agilitza notablement el tractament, aconseguim que la recuperació sigui més ràpida pel pacient.

Reflexologia

 

Tècnica on mitjançant un massatge a diferents punts dels peus s’arriba als meridians energètics connectem amb diferents òrgans i s’aconsegueix embellir i relaxar els peus i punts reflexes del cos.

 

Teràpia emocional

La tensió acumulada del dia a dia, les setmanes o els mesos passen factura al nostre sistema nerviós. L’objectiu de la teràpia emocional és alliberar aquest sistema que s’enllaça directament amb els grups musculars. A través d’un treball sobre els peus, diferents parts del cos i el cap, es busca recuperar l’equilibri nerviós, muscular i esquelètic.

Kinesiologia holística

Disciplina terapèutica que permet evaluar els desaquilibris d'una persona,mitjançant el to muscular i la seva funcionalitat.

Identifica la natura del bloqueig ( estrés, dolors musculars, falta de nutrients,alteracions emocionals...etc) i aplica l'armonització més adient en el nivell corresponent. Aquestes armonitzacions poden ser de  fisiològiques,acupressions, florals..