C/Albí, 19_17003 GIRONA

Tel. 972417814

Whatsapp. 648282475

ctpereplanas@gmail.com

El número premiat en el sorteig realitzat el 8 gener ha estat el 007.

Si us plau, l'agraciat/da adreceu-vos al telèfon del centre per programar dia/hora per massatge

Osteopatia nens/nadons

 més info.....

Teràpies pel cos i la ment

Quiromassatge

Tècnica manual que calma els dolors musculars i millora la circulació.

Aquest tipus de massatge fa que els músculs arribin a un estat de relaxació inconscient i la circulació millora notablement gràcies a les pressions  que es fan sobre la pell i els músculs.

 

Mitjançant diverses maniobres d’amassament, pressions, percussions i estiraments, el quiromassatge està indicat per qualsevol edat, des de nadons, per ajudar a dormir millor, a persones majors amb problemes articulars, digestius, etc…

 

Acupuntura

El tractament sintomàtic, del dolor, tractat mitjançant tècniques d'acupuntura, ofereix uns resultats molt bons, així com lamb a combinació d'altres teràpies obtenim resultats espectaculars.

L'acupuntura està tenint una gran acollida per la seva efectivitat en:

 

-transtors funcionals

-simptomes dolorosos diversos

-Medicina preventiva

-Per treure adiccions, com tabac, ansietat...

 

Es per això que una mateixa sessió combinada de fisioteràpia amb acupuntura aplicada, agilitza notablement el tractament, aconseguim que la recuperació sigui més ràpida pel pacient.

Reflexologia

 

Tècnica on mitjançant un massatge a diferents punts dels peus s’arriba als meridians energètics connectem amb diferents òrgans i s’aconsegueix embellir i relaxar els peus i punts reflexes del cos.

 

Shiatsu

Teràpia milenària japonesa que consisteix en la pressió amb els dits i les mans per facilitar l’equilibri energètic de l’organisme, aconseguint millorar i relaxar el cos i la ment.

Teràpia emocional

La tensió acumulada del dia a dia, les setmanes o els mesos passen factura al nostre sistema nerviós. L’objectiu de la teràpia emocional és alliberar aquest sistema que s’enllaça directament amb els grups musculars. A través d’un treball sobre els peus, diferents parts del cos i el cap, es busca recuperar l’equilibri nerviós, muscular i esquelètic.

Kinesiologia Holística

Disciplina terapèutica que permet evaluar els desaquilibris d'una persona,mitjançant el to muscular i la seva funcionalitat.

Identifica la natura del bloqueig ( estrés, dolors musculars, falta de nutrients,alteracions emocionals...etc) i aplica l'armonització més adient en el nivell corresponent. Aquestes armonitzacions poden ser de  fisiològiques,acupressions, florals..

 

Mesoteràpia Homeopàtica

És una manera senzilla d'aplicar medicaments homeopàtics directament a la zona afectada, obtenint excel·lents resultats en diferents camps com complement en teràpies de dolors crònics o lesió, estètics o fisiològics.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Avis legal: Tots els continguts, textos, imatges i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació i, per tant, estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. En virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina seran tractades amb absoluta confidencialitat i s'incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, respondre les seves sol·licituds d'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics. En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei dirigint-se a Pere Planas Camps, C /Albi, 19 bxos de Girona, o a la direcció de correu eletrònic ctpereplanas@gmail.com adjuntant una còpia del seu DNI.