Entrenament personal

Recuperar l’elasticitat. Buscar una millora en l’aspecte físic en general. El més important trobar l’equilibri cos-ment. Amb l’entrenament personal busquem que totes aquelles persones que fa anys que van abandonar la pràctica esportiva tornin a recuperar les sensacions de poder comptar amb un cos àgil, elàstic i perfectament preparat per portar a terme qualsevol pràctica esportiva. 

Rendiment esportiu

L'activitat física en segons quin nivell comporta un cert risc de lesions que requereixen un tractament especialitzat per poder solucionar un problema de manera satisfactòria i la prevenció de futures patalogies 

Rehabilitació de lessions

L'últim esglaó del procés de rehabilitació de l'esportista es una correcte rehabilitació després d’un lesió. En aquesta fase, es realitzarà la recuperació a l'activitat física, I readaptació a l'esforç, que és la clau per a una recuperació integral de l’esportista

Gimnàstica Hipopressiva

Es el mètode més efectiu i menys agressiu de què disposem avui en dia per: tonificar la faixa abdominal i el terra pèlvic, tractar o prevenir la incontinència urinària I disminució de problemes d’esquena i aconseguir millores posturals.

 

L'Esport i el Centre

El nostre centre te una relació molt directe amb l'esport en diferents disciplines i categories.

Molts de nosaltres estem en contacte directe amb els esportistes, com staff tècnic, preparador físic, suport in situ per prevenció i correcció de lesions i també com a esportistes amateurs.

Es per això que aconsellem que no hi ha res millor que una bona prevenció i constant entrenament dirigit per un professional, sobretot per disciplines que comporten un gran desgast físic pel seu grau d'esforç i duració, com curses muntanya, marató, duatló, triatló, ironman....

 

Si estas pensant en iniciar-te en alguna especialitat, t'assessorem i disposem d'entrenadors professionals que et regularan, programaran i controlaran entrenaments, competicions i estat físic en cada moment.

 

Fes un cop d'ull als blogs amics :

 

http://nordicwalking-girona.blogspot.com.es/ 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Avis legal: Tots els continguts, textos, imatges i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació i, per tant, estan protegits pels drets dePropietat Intel·lectual i Industrial. En virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina seran tractades amb absoluta confidencialitat i s'incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, respondre les seves sol·licitudsd'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics. En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés rectificació,cancel·lació i oposició previstos a la llei dirigint-se a Pere Planas Camps, C /Albi, 19 bxos de Girona, o a la direcció de correu eletrònic ctpereplanas@gmail.com adjuntant una còpia del seu DNI.