Osteopatia infantil i nadons

El nostre osteòpata té l'especialització específica per tractar infants a partir de 0 mesos.

Osteopatia i el nen "Abordaje tisular"

La vida del nen no comença després del part, el que coneixem com naixamemt, sinó que comença en el ventre de la mare, dins l’úter. Durant aquest procés que dura al voltant de 9 mesos, el fetos és capaç de sentir, veure i percebre el tacte dins el seu espai. Per això serà molt important l’entorn extern, on i com es desenvolupi la vida i dia a dia de la mare. 

De la mateixa manera, durant l’embaraç i de forma fisiològica, el nen o nena està sotmès a les compressions uterines que en ocasions, poden influir en el funcionament del seu sistema corporal. Per la qual cosa, en determinats nadons s’haurà de tenir en compte a l’hora de ser tractats. Tanmateix i en el moment del part,  els ossos que conformen la pelvis de la mare juntament amb la musculatura pélvica, comprimeixen totes les estructures craneals del nen o nena, que en alguns casos poden ser importants, afectant estructures nervioses derivant a varies afectacions durant els primers mesos de vida.

Motius de consulta: 

    - Dificultat de la succió (afectació Nèrvi Hipoglòs)

    -Tortículis congènita

    - Refluxes

    - Regurgitacions

    - Problemes del son

    - Còlics

    - Plagiocefàlia (deformació del crani)

    - Cara assimètrica

    - Excès de babeig

Serà important en tots el casos fer una valoració global del nen per ajustar les seves peces i que el seu sistema corporal funcioni de manera armònica.