Osteopatia

És una teràpia manual, dividida en tres branques: osteopatia articular, osteopatia sacrocranial i osteopatia visceral.

El cos humà és vist com una unitat indivisible en què estructura (anatomia) i funció (fisiologia) són totalment interdependents. Molts dels problemes de salut són conseqüència d’una alteració de la relació entre les diferents parts del cos, que no permet un correcte funcionament.

El terapeuta tracta de comprendre les lesions d’una forma lògica, aportant una explicació a cada disfunció; per això s’estudia i es dóna molta importància a tots els moviments articulars (per petits que siguin).

La manca o pèrdua de mobilitat comporta un bloqueig articular, a partir del qual es creen lesions locals i adaptatives a distància.

El terme visceral es refereix als òrgans interns del cos com ara el fetge, els ronyons i els intestins. L’osteopatia visceral valora les tensions normals i anormals del cos, a través d’una palpació específica i molt suau; el terapeuta pot avaluar com interactuen les forces anormals, com se solapen i com afecten a les forces normals que treballen en el cos.

Què es pot tractar amb osteopatia:

- Artròsis
- Artritis
- Problemes reumàtics
- Dolors musculars i articulars en general
- Cervicalgia, dorsalgia, lumbalgia
- Discopaties
- Fibromialgia
- Estrés
- Insomni
- Vertigen
- Migranya
- Acúfens (xiulets a les orelles)
- Disfonia o afonia (problemes amb la veu)
- Problemes d'ATM (articulació temporo-mandibular)
- Estrenyiment
- Digestions pesades, inflor...
- Dolors menstruals
- Infertilitat
- Problemes circulatoris com edemes o varius.
- Lesions esportives

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Avis legal: Tots els continguts, textos, imatges i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació i, per tant, estan protegits pels drets dePropietat Intel·lectual i Industrial. En virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina seran tractades amb absoluta confidencialitat i s'incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, respondre les seves sol·licitudsd'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics. En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés rectificació,cancel·lació i oposició previstos a la llei dirigint-se a Pere Planas Camps, C /Albi, 19 bxos de Girona, o a la direcció de correu eletrònic ctpereplanas@gmail.com adjuntant una còpia del seu DNI.