Benestar Corporal és sinònim de Salut

Els nostres tractaments corporals i facials et conduiran a trobar el relax i benestar corporal aconseguint l'equilibri perfecte entre cos i ment.

 

Treballem només amb productes naturals i utilitzem la fitoteràpia i aromateràpia com a base de tots els nostres tractaments corporals.

 

Aqui et mostrem una petita mostra de tots ells...

 

-Peeling corporal amb sucre de canya i canyella o sal Himalaia

 

-Embolcall de cos al gust: algues (reductor-drenant)/xocolata(nutrient i hidratant)/fangs (descongestionant i antiinflamatori)

 

-Massatge amb macerat olis càlids per la teva pell

 

-Ritual nord i sur que consta de massatge craneal i wellness-massage als peus

 

-"De cap a peus" massatge complet a tot el cos de 90 minuts

 

-Pindes medicinals ayurvediques 

 

...deixa't mimar!!

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Avis legal: Tots els continguts, textos, imatges i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació i, per tant, estan protegits pels drets dePropietat Intel·lectual i Industrial. En virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina seran tractades amb absoluta confidencialitat i s'incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, respondre les seves sol·licitudsd'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics. En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés rectificació,cancel·lació i oposició previstos a la llei dirigint-se a Pere Planas Camps, C /Albi, 19 bxos de Girona, o a la direcció de correu eletrònic ctpereplanas@gmail.com adjuntant una còpia del seu DNI.