C/Albí, 19_17003 GIRONA

Tel. 972417814

Whatsapp. 648282475

ctpereplanas@gmail.com

El número premiat en el sorteig realitzat el 8 gener ha estat el 007.

Si us plau, l'agraciat/da adreceu-vos al telèfon del centre per programar dia/hora per massatge

Osteopatia nens/nadons

 més info.....

Benestar Corporal és sinònim de Salut

Els nostres tractaments corporals i facials et conduiran a trobar el relax i benestar corporal aconseguint l'equilibri perfecte entre cos i ment.

 

Treballem només amb productes naturals i utilitzem la fitoteràpia i aromateràpia com a base de tots els nostres tractaments corporals.

 

Aqui et mostrem una petita mostra de tots ells...

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Avis legal: Tots els continguts, textos, imatges i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació i, per tant, estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial. En virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni a través de la present pàgina seran tractades amb absoluta confidencialitat i s'incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, respondre les seves sol·licituds d'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics. En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la llei dirigint-se a Pere Planas Camps, C /Albi, 19 bxos de Girona, o a la direcció de correu eletrònic ctpereplanas@gmail.com adjuntant una còpia del seu DNI.