Girospapereplanas ens dediquem a la gestió integral i laboral de les zones wellness-spa d’hotels, allotjaments turístics, entitats esportives/lleure i empreses de la província gironina

 

Som col·laboradors estratègics del seu negoci de cara a guanyar i fidelitzar la seva clientela a través d’una nova proposta d’ampliació o continuació de serveis de teràpies de benestar. La nostra base està en l’excel·lència del servei i en l’adequació als valors empresarials de cada hotel/empresa.

 

Li proporcionem solucions i li resolem el que per a vostè suposa un maldecap més.

 

Dissenyem per a cada ocasió una carta de serveis personalitzada i exclusiva segons les característiques, temàtica o situació del seu establiment o segons el perfil de l’usuari.

 

Assessorament per a campanyes promocionals puntuals que incloguin serveis de benestar i cures corporals.

 

Adreçat a:

HOTELS I ALLOTJAMENTS TURISTICS 

Li oferim donar l’opció als seus clients de gaudir d’un espai de salut amb tractaments de bellesa i teràpies.

 

    •    Servei 365 dies a l’any de 9 h a 21 h

    •    Benefici econòmic directe per a la seva empresa sense contractació de nou personal ni despeses addicionals.

    •    Elaboració personalitzada dels tractaments de benestar per oferir als seus clients

    •    Ens desplacem a les seves instal·lacions amb tot el material necessari

    •    Equip de terapeutes professionals en formació constant

    •    Treballem amb primeres marques de cosmètica natural

 

 

Opcions col·laboració GIROSPAPEREPLANAS serveis:

 

Li oferim un ampli ventall de contractes de col·laboració amb nosaltres, perquè cada establiment té unes necessitats diferents depenent de la clientela, època de l'any....estudiarem el cas conjuntament per optimitzar el màxim els recursos i oferir-li la millor aportunitat de benefici pel seu negoci:

    •    Gestió laboral integral del centre de benestar i els seus tractaments oferint una carta de teràpies i massatges corporals i facials, amb reserva prèvia. Ens desplacem al seu establiment només quan ens necessiti: caps de setmana, festius, entre setmana

    •    Horari fixe per recepció/captació i execució dels serveis welness-spa.

    •    Petició de servei segons reserves proramades.

    •    Suport al seu propi personal en puntes altes d’ocupació.

 

 

Si encara no disposa de zona wellness...Li oferim un servei que comprèn des de la creació del projecte, el seu seguiment, assessorament, control i formació del personal, control d’existències i proveïdors, fins a la gestió laboral del centre, completament a mida de les seves instal·lacions.

 

HOTELS I ALLOTJAMENTS TURISTICS

 

Estilistes/perruqueries, centres fitness/gimnàs, complexos d’activitats lúdiques com camps de golf, pitch & putt, escoles de qualsevol activitat física (ball, patinatge)…

 

Ofereixi a la seva clientela més serveis relacionats amb la seva activitat. Sense cap despesa fixa per a vostè, podrà obtenir un benefici extra i fidelitzar més la relació amb els seus clients gràcies a un servei de qualitat.

 

Té un espai que no utilitza? Nosaltres l’assessorem de com treure’n partit sense que s’hagi de preocupar de res. Quan rebi una reserva dels nostres tractaments, només caldrà que ens avisi amb un mínim d’antelació i tindrà un terapeuta professional que vindrà a fer el servei al seu client.

 

Elaboració personalitzada de la carta servies pel seu negoci

 

Disposem d’una àmplia gamma de massatges preventius i curatius, sempre elaborats per donar resposta a qualsevol necessitat del seu client.

 

En cada establiment estudiarem i confeccionarem un ventall de serveis adaptats exclusivament a les necessitats que puguin tenir la seva clientela durant l’estada al seu negoci.

 

Els serveis de Girospapereplanas compta amb la llarga experiència del Centre Terapèutic Pere Planas, establert  a Girona i reconegut dins i fora de les comarca des de fa més d’un dècada

 

El recolçament de l'experiència adquirida dia a dia de treball amb els nostres clients, ens aporta una solidessa dins del mòn de les terapèutic, i fa que també poguem oferir les nostres teràpies i tractaments corporals a clients dels seu establiment aportant benestar afegit a la seva activitat.

 

 

 

 

 

 

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
Avis legal: Tots els continguts, textos, imatges i codis font són de la nostra propietat o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació i, per tant, estan protegits pels drets dePropietat Intel·lectual i Industrial. En virtut del que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni a travésde la present pàgina seran tractades amb absoluta confidencialitat i s'incorporaran als nostres fitxers amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats, respondre les seves sol·licitudsd'informació, així com remetre-li informació referent als nostres productes i serveis, inclusivament per mitjans electrònics. En qualsevol cas podrà exercir els drets d'accés, rectificació,cancel·lació i oposició previstos a la llei dirigint-se a Pere Planas Camps, C /Albi, 19 bxos de Girona, o a la direcció de correu eletrònic ctpereplanas@gmail.com adjuntant una còpia del seu DNI.